Monday, July 29, 2013

Cooking With CsorEsz: Bacon Tricolor Salátával



Hozzávalók:
- kecske sajt
- előre szeletelt bacon 
- trappista sajt
- egy kigyó uborka
- 4 db paradicsom

A saláta rendkívül egyszerű, az uborkát és a paradicsomot felkockázzuk. A trappista sajt is a salátába megy, de azt csak tálalás előtt daraboljuk fel. Attól függően, hogy mennyire szeretjük a kecske sajtot, kisebb-nagyobb kockákat (vagy ha könnyebb, két tégla lapot) csavarjunk körbe egy bacon csíkkal. Egyszerűbb már sütés előtt fogpiszkálóval megerősíteni, hogy ne válljon szét sütés közben. A sütés idő az a bacon vastagságától és mindenkinek a személyes ízlésétől függ! Ha ropogósan szeretjük, akkor várjuk meg míg picit megbarnul a széle, ha rágósabban szeretjük, akkor előbb vegyük ki a sütőböl.
Ez egy tökéletes előétel, a saláta pedig a bacon nélkül is fogyasztható, nyáron kimondottan kellemes!

Jó étvágyat kívánok!

No comments:

Post a Comment